]]>
Locations of visitors to this page
Blog
 
Menu
Archive
Flickr
De humor van Ruud
"Van the Man" Van Nistelrooy (nu Señor Van?) schopt (weer) herrie. In een interview heeft hij zich beklaagd over "San Marco". "Die mag hem niet meer" en selecteert hem daarom niet meer voor Oranje, terwijl Ruud vindt dat hij wel moet spelen.

De en plein publique van de gehele spelersgroep gevraagde en gekregen excuses voor het voorbij praten van zijn mond door Van Basten tijdens een persconferentie bij het WK waren tot daaraan toe, maar de dag erna zette Van Nistelrooy Van Basten nogmaals te kijk.

Ik kan om de tweede anekdote wel lachen, maar Van Basten was er kennelijk minder gecharmeerd van; Ruud was te laat bij de training en moest een mop tappen.

Ruud doet zich voor als sportverslaggever en meldt het naar huis sturen van alle spitsen van het Nederlands elftal: Van Nistelrooy, Kuyt, Vennegoor of Hesselink, etcetera. Het is niet de veelgevraagde Huntelaar die ze moet vervangen, maar de in allerijl uit Griekenland gehaalde en tot Nederlander genaturaliseerde superspits Alsimarakis :D

Labels: ,


Comments
Van Basten slaat terug
Na de uitlatingen van Van Nistelrooij over het selectieve vermogen van Van Basten heeft de bondscoach Van Bommel weer teruggehaald naar het Nederland Elftal. Dat wordt een zuur weekend voor Ruud. 1-1? [jaggle.nl]
Mark van Bommel gooit nog even olie op het vuurtje. Het loopt (intern) bepaald niet soepel bij Oranje.

Mark van Bommel bedankt voor Oranje
ZEIST - Mark van Bommel heeft bedankt voor het Nederlands elftal. De middenvelder van Bayern München wil onder de huidige technische staf bij Oranje niet langer uitkomen voor de nationale ploeg. Dat heeft hij zondagavond aan bondscoach Marco van Basten en diens assistent John van 't Schip laten weten.
Comment

 
Search
Links
  • Interesante post(s) elders