]]>
Locations of visitors to this page
Blog
 
Menu
Archive
Flickr
Elke seconde een nieuwe weblog
14 miljoen tweehonderd 1000 een, twee, 3, ..., zeven, ... veertien 1.000.000 200 duizend tien, 11, ...

SAN FRANCISCO - Elke seconde wordt er op internet een nieuwe weblog (blog) aangemaakt. Dit blijkt uit cijfers van het Amerikaanse bedrijf Technorati, dat online een index van blogs bijhoudt.

Volgens Technorati komen er per dag circa 80.000 blogs bij. Momenteel heeft het bedrijf een bestand van circa 14,2 miljoen weblogs.

Weblogs zijn een soort online dagboeken, die soms meerdere malen per dag worden vernieuwd. Bloggers gebruiken hun site onder andere voor het aanbieden van leuke verhalen, foto's, feitjes of internetlinks.

Het onderhouden van een blog kost veel tijd, dus veel mensen laten deze na verloop van tijd links liggen. Volgens Technorati is iets minder dan de helft van alle weblogs 'dood' of in coma.
"...Het onderhouden van een blog kost veel tijd, dus veel mensen laten deze na verloop van tijd links liggen..." <­meer, zie permalink>

[via nu.nl/internet]

Ik bemerk op dit moment ook een eerste blogmoeheid, maar ik heb nog niet helemaal gevonden wat ik nou interessante onderwerpen vind om terugkerend te behandelen, dus vooralsnog blijft t gewoon nog even doormodderen als online dagboek met opmerkelijkheden en als speeltje om wat te stoeien met code.

Labels: ,


Comments
Comment

 
Search
Links
  • Interesante post(s) elders